Eko igrala - otroška zunanja igrala Obra

eko igrala

Otroška igrala Obra Design

Predstavljamo vam ponudbo visokokakovostnih in inovativnih otroških igral avstrijskega proizvajalca Obra Design, katerega ekskluzivno zastopamo na slovenskem trgu že od leta 2012. Vsa otroška igrala so TÜV certificirana v skladu z varnostnim standardom SIST EN 1176, ob nakupu prejmete certifikat za otroška igrala in našo izjavo o ustreznosti vgradnje le teh ter vso potrebno dokumentacijo za upravljanje z otroškim igriščem.

SLO

Zunanja igrala

Zunanja igrala OBRA-Design odlikujejo izredna kakovost, trdnost in trajnost.

Obra Design je največji proizvajalec zunanjih igral v Avstriji. Leta 2010 je podjetje otvorilo tematski park OBRA Kinderland, ki vsebuje številna atraktivna igralna področja. Velikanska zunanja igrala so zagotovo nekaj, kar jemlje sapo. Poleg teh stoji tudi območje s 15-imi različnimi gugalnicami, od 10 m visoke gugalnice do viseče gugalnice za sprostitev obiskovalcev parka. Posebej je locirana vas za najmlajše. Za majhne iskalce zlata je na voljo mesto z rudnikom zlata in potokom. Pogumni se lahko povzpnejo na najvišja zunanja igrala, med njimi prehajajo po adrenalinskih mostovih, ob tem pa uživajo v pogledu na gore. Struge potoka potekajo po celotnem območju in se stekajo v veliko zajetje tako, da lahko otroci delajo vodne zastoje, se igrajo različne igre na pesku, se spuščajo po vodnih toboganih, na voljo je tudi rafting in še veliko več.

SLO

Otroška igrala

Otroška igrala so izredno pomembna za razvoj otrok.

Še posebno atraktivna so izredno velika otroška igrala, ki omogočajo udobno igro, rekreacijo in druženje tudi več kot 40-im uporabnikom naenkrat! Atraktivna masivna lesena otroška igrala so stalnica v ponudbi priznanega proizvajalca Obra Design, ki je znan po velikanskih otroških igriščih.

SLO

OŠ Lucijana Bratkoviča Bratuša Renče

Bogomir Furlan, ravnatelj OŠ Lucijana Bratkoviča Bratuša Renče, pravi: “Dolgo pričakovano otroško igrišče smo poskušali narediti funkcionalno, tako, ki bi otrokom poleg sprostitve omogočalo tudi celoviti fizični in umski razvoj. Na papir smo spravili najbolj skromno kombinacijo, ki še vedno omogoča najnujnejša pomagala za otrokov vsestranski razvoj - moč, spretnost gibanja, ravnotežje, odriv, plezanje, koordinacijo gibov…"

SLO

Kontakt

Prosimo vas, da:

 

Za najavljene stranke:

EKO IGRALA d.o.o. ECO PLAY l.l.c.

Cesta Prekomorskih brigad 62 a

5290 Šempeter pri Gorici

 

tel: 041 359 244

prodaja@ecoplay.si

 

ID za DDV: SI80787282

matična št.: 1788299

 

SLO

Kdo smo

V kolikor iščete kvalitetnega partnerja, ki bo poskrbel za vaše potrebe, vam skrbno dobavil in vgradil varna in trajna otroška igrala, smo pravi naslov za vas! Naše delo opravljamo z veseljem, ob tem smo strokovni in zanesljivi! Zaupajte vaše igrišče v naše roke - zadovoljni boste!

MITJA BAŠA

  • TÜV certificirani strokovnjak na področju varnosti otroških igrišč,
  • 18 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu, vgradnji in vzdrževanju igral.

VESNA DUVAL

  • TÜV certificirana strokovnjakinja na področju varnosti otroških igrišč,
  • 15 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu igral in površin za blaženje padcev,
  • predavateljica na usposabljanjih o varnosti otroških igrišč – že od leta 2007 dalje.

Tudi ostali naši svetovalci in monterji so poučeni o zahtevah standarda SIST EN 1176, opravili so teoretično in terensko usposabljanje. 

SLO