Eko igrala - otroška zunanja igrala Obra

otroška igrala za zunaj

Občina Ajdovščina

Igrišče v športnem parku Šturje je v začetku leta 2016 obogatila več kot 30 metrov dolga žičnica. Otroci na njej tako uživajo, da čakajo v vrsti.

SLO

Krajevna skupnost Grosuplje

V Krajevni skupnosti Grosuplje smo vgradili adrenalinsko igralo iz linije Obra Maximo, s toboganom višine kar 250 cm. Gre za velik igralni kompleks, ki v dolžino meri skoraj 10 metrov, v širino pa 7. Poleg tega igrala na igrišču stojijo še adrenalinska gugalnica z vrvjo za več oseb in mrežni vrtiljak.

SLO

Vrtec Julke Pavletič Solkan

V tem vrtcu smo vgradili otroška igrala in nalili gumeni sloj.

SLO

OŠ Lucijana Bratkoviča Bratuša Renče

Bogomir Furlan, ravnatelj OŠ Lucijana Bratkoviča Bratuša Renče, pravi: “Dolgo pričakovano otroško igrišče smo poskušali narediti funkcionalno, tako, ki bi otrokom poleg sprostitve omogočalo tudi celoviti fizični in umski razvoj. Na papir smo spravili najbolj skromno kombinacijo, ki še vedno omogoča najnujnejša pomagala za otrokov vsestranski razvoj - moč, spretnost gibanja, ravnotežje, odriv, plezanje, koordinacijo gibov…"

SLO

Kontakt za nakup igral za javno uporabo

Javite nam vaše:

  • želje, potrebe,
  • stroškovni okvir,
  • informacijo o prostoru (tlorisne mere, vrsta terena, lahko tudi slika),
  • starostno skupino otrok, ki bodo igrišče uporabljali.

 

Povpraševanje in ostala vprašanja pošljite na prodaja@ecoplay.si

 

EKO IGRALA d.o.o. ECO PLAY l.l.c.

Za najavljene stranke:

Cesta Prekomorskih brigad 62 a

5290 Šempeter pri Gorici

 

tel: 041 359 244

prodaja@ecoplay.si

 

ID za DDV: SI80787282

matična št.: 1788299

 

SLO

Zgodovina in vizija

Na slovenskem trgu smo prisotni že od leta 2003, leta 2006 smo prevzeli vodilni položaj, katerega z inovativnostjo, varnostjo in strokovnostjo ohranjamo še danes. V teh letih smo opremili večino največjih otroških igrišč v Sloveniji, nekatera od teh si lahko ogledate tukaj.

Letno nam zaupa več kot 100 zadovoljnih investitorjev, rezultate raziskave zadovoljstva naših kupcev si lahko ogledate tukaj

Že od leta 2003 zastopamo priznanega italijanskega proizvajalca Legnolandia, z igrali katerega smo izgradili številna največja in najlepša igrišča v Sloveniji. Oglejte si ponudbo na www.zunanja-igrala.si

Od leta 2012 zastopamo tudi priznanega avstrijskega proizvajalca Obra Design, predstavitvi katerega je namenjena ta spletna stran.

SLO

Kdo smo

V kolikor iščete kvalitetnega partnerja, ki bo poskrbel za vaše potrebe, vam skrbno dobavil in vgradil varna in trajna otroška igrala za javno uporabo, smo pravi naslov za vas! Naše delo opravljamo z veseljem, ob tem smo strokovni in zanesljivi! Zaupajte vaše igrišče v naše roke - zadovoljni boste!

MITJA BAŠA

  • TÜV certificirani strokovnjak na področju varnosti otroških igrišč,
  • 20 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu, vgradnji in vzdrževanju igral.

VESNA DUVAL

  • TÜV certificirana strokovnjakinja na področju varnosti otroških igrišč,
  • 17 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu igral in površin za blaženje padcev,
  • predavateljica na usposabljanjih o varnosti otroških igrišč od leta 2007 do leta 2017.

Tudi ostali naši svetovalci in monterji so poučeni o zahtevah standarda SIST EN 1176, opravili so teoretično in terensko usposabljanje. 

SLO